Laatste nieuws

 • Indeling workshops

  De indeling van de workshops is bekend. Je kunt die hier bekijken (als je ingelogd bent).

 • Achtste Rond-de-tafel-gesprek toegevoegd

  Er Ius een extra (achtste) Rond-de-tafelgesprek toegevoegd: Kijk snel op de pagina met de Rond-de-tafel-gesprekken!

 • Adres en route

  Het bezoekadres is Vondellaan 4, 3906 EA Veenendaal.

  Parkeren kan op het parkeerterrein langs de Vondellaan achter de gymzalen. Vervolgens loop je het schoolplein op via de Ida Gerhardtlaan rechts langs de gymzalen. Je kunt ingang A nemen, dat staat met een grote letter bij de ingang aangegeven. (Er is ook een ingang B.)

  Als je met de trein komt moet je uitstappen bij NS station Veenendaal-West. Vervolgens is het 400 meter lopen naar de ingang van de school. Zie het onderstaande plaatje.

 • Het symposium gaat definitief door!

  Het aantal inschrijvingen is voldoende: het symposium gaat op 10 januari 2024 definitief door! Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar: je kunt je dus nog steeds inschrijven.


 • Nieuwe datum: 10 januari 2024

  De nieuwe datum voor het symposium is bekend! Op 10 januari 2024 hopen we jullie allemaal te begroeten in Veenendaal.
  Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden. Als je je al had aangemeld voor de oorspronkelijke datum blijft die aanmelding staan.


 • Symposium uitgesteld

  Nadat ik de moeilijke beslissing genomen had om het symposium toch te laten doorgaan bekroop me steeds meer het gevoel dat het een verkeerde keuze was. Hoewel dat altijd alleen maar achteraf te bepalen is. De signalen die ik had gekregen en met jullie gedeeld had werden vanochtend nog eens bevestigd in een mail en in telefoongesprekken die ik gehad heb met mensen uit het onderwijsveld.

  Aanmelden kan nog steeds: het is de bedoeling om het symposium in oktober of november alsnog te organiseren.

  Joop de Goede


 • Expeditie Zimbabwe

  Een aantal leerlingen van de bovenbouw van het Ichthus College helpt mee om het symposium tot een succes en daarmee het voor de deelnemers tot een ‘onvergetelijke middag’ te maken. Ze onderhandelen met het cateraar, doen inkopen, beleggen de broodjes, helpen koffie en thee te zetten  ze bedienen waar nodig, vangen chauffeurs op, wijzen deelnemers de weg en ze gaan ook de workshops notuleren en ze helpen opruimen!
  Ze hebben hun diensten aangeboden in het kader van hun  ‘expeditie Zimbabwe’ (https://expeditiezimbabwe.nl/) waarvoor ze geld ophalen om te kunnen bekostigen. Uit dankbaarheid krijgen zij  van ons per deelnemer een bedrag, zodat wij met z’n allen sponsor zijn.
  De leerlingen hopen dat hun diensten zo in de smaak vallen, dat de deelnemers ook nog een beetje extra doneren via de site. En stiekem hopen ze er ook op dat degenen die niet (kunnen) komen toch ook een beetje een ‘digitale duit in het  digitale zakje’ doen.


You cannot copy content of this page