Expeditie Namibië

Een aantal leerlingen van de bovenbouw van het Ichthus College helpt mee om het symposium tot een succes en daarmee het voor de deelnemers tot een ‘onvergetelijke middag’ te maken. Ze onderhandelen met het cateraar, doen inkopen, beleggen de broodjes, helpen koffie en thee te zetten  ze bedienen waar nodig, vangen chauffeurs op, wijzen deelnemers de weg en ze gaan ook de workshops notuleren en ze helpen opruimen!
Ze hebben hun diensten aangeboden in het kader van hun  ‘expeditie Namibië’ (http://www.expeditienamibie.nl) waarvoor ze geld ophalen om te kunnen bekostigen. Uit dankbaarheid krijgen zij  van ons per deelnemer een bedrag, zodat wij met z’n allen sponsor zijn.
De leerlingen hopen dat hun diensten zo in de smaak vallen, dat de deelnemers ook nog een beetje extra doneren via de site. En stiekem hopen ze er ook op dat degenen die niet (kunnen) komen toch ook een beetje een ‘digitale duit in het  digitale zakje’ doen.


Geplaatst op Categorieën Nieuws

Geef een reactie

You cannot copy content of this page